týden otevřených dveří 6.-10.9.2021

20. 07. 2021

Novinka, kterou jsme se nechali inspirovat v tanečních studiích v samotném Londýně. Protože nabídka našich tanečních lekcí je opravdu široká a není hned snadné si lekci vybrat a zorientovat se – pořádáme pro vás – TÝDEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ. Co to znamená?

  • Vstupy na všechny lekce zcela zdarma a bez závazku
  • Nutná předchozí registrace na lekci a rezervace místa v našem rezervačním systému
  • Poradenství a konzultace ke všem lekcím na recepci a u lektora
  • Taneční lekce s úvodní prezentací a představením lektora, stylu i způsobu výuky

Jak si vybrat lekci, na kterou se chcete rezervovat nebo své dítě?

V sekci NABÍDKA nejdříve použijte filtr dle věku a zobrazí se vám nabídka lekcí pro tuto věkovou kategorii. Pokud v této věkové kategorii máme více stylů tance, můžete se registrovat na všechny tuto lekce. U některých lekcí pak naleznete informaci, zda se jedná o hobby formu lekcí (jednou týdně) či soutěžní formu lekcí (tanečníci mimo své lekce mají i soustředění během víkendu a soutěžní přípravu na pohárové a oficiální taneční žebříčky)

Jak se přihlásit a provést rezervaci?

Aby jste se mohli na jakoukoliv lekci v našem studiu rezervovat místo, musíte nejdříve provést Přihlášení v rozvrhu u vybraného kurzu. K tomu je nutno zadat email a kontaktní údaje. Jméno zadáváte vždy osoby, která se bude lekce účastnit (to znamená v případě dětí – neuvádíte jméno rodiče do Přihlášení). Po přihlášení jen kliknete na kurz v rozvrhu a provedete Rezervaci místa. Potvrzení o rezervaci vám přijde do emailu. KAŽDÝ REZERVOVANÝ TANEČNÍK MUSÍ MÍT VLASTNÍ ÚČET V SYSTÉMU (NENÍ MOŽNÉ REZERVOVAT 2 SOUROZENCE NA STEJNÝ ÚČET NEBO RODIČE A DÍTĚ). TOTO OPATŘENÍ JE NUTNÉ Z DŮVODU EVIDENCE SKUTEČNÝCH OSOB PŘÍTOMNÝCH NA TRÉNINKU. MOC DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ A SPOLUPRÁCI.

Nevíte si rady, nebo vám něco není jasné. Zavolejte nám nebo napište na kontakty uvedené níže. Jsme tady pro vás!

Reference našich zákazníků

Další reference