bronzová medaile pro hiphop tým

23. 10. 2021

V kategorii HIP HOP – MALÉ SKUPINY – ADULTS – A – Morava jsme dnes v Brně získali 3.místo v žebříkové soutěži CZECH DANCE MASTERS a jako jediní jsme po 2 letech reprezentovali v této kategorii nejen město Frýdek-Místek, ale i celý Moravskoslezský kraj. Děkujeme tanečníkům za výkony a pořadatelům za možnost návratu na taneční parket! Složení soutěžního týmu zleva: Klára Žídková, Anna Štaffová, Francielli Da Silva, Sarah Melanie Víznerová, Natálie Myšinská, Alexandra Větřilová, Hana Haluzíková

V kategorii DISCO DANCE – SÓLA – JUNIORS – B – Ženy – Morava v žebříkové soutěži CZECH DANCE MASTERS reprezentovala taneční klub DANCEPOINT dnes v Brně tanečnice Nicol Střížová. V kategorii DISCO DANCE – DUO – JUNIORS – B – Ženy – Morava nenastoupila z důvodu zranění druhé tanečnice Nely Rákosové, které tímto přejeme brzké uzdravení a nastoupení v následujících listopadových termínech.

V kategorii HIPHOP-DUA-ADULTS-A-Morava v žebříkové soutěži CZECH DANCE MASTERS reprezentovaly taneční klub DANCEPOINT tanečnice Alexandra Větřilová a Hana Haluzíková. V kategorii obsadily 4. místo. Gratulujeme a těšíme se na jejich výsledky ve výkonnostní třídě A i během dalších listopadových kol ligy. 

Reference našich zákazníků

Další reference