obchodní centrum Frýda – představení partnerů

29. 08. 2021

Představujeme jednoho z našich partnerů, obchodní centrum Frýda @ocfryda a těšíme se na spolupráci. Už během září nás potkáte v prostorech centra, budeme vás o společných akcích informovat.

Obchodní centrum Frýda je důležitým obchodně společenským centrem, které jako jediné ve Frýdku-Místku poskytuje širokou nabídku kvalitního sortimentu a služeb pod jednou střechou.

Nachází ve Frýdku-Místku na pravém břehu řeky Ostravice, na pomyslné hranici mezi Frýdkem a Místkem, vedle nové moderní Haly Polárka. Má ideální pozici a je snadno dostupné autem a díky nedalekému vlakovému a autobusovému nádraží také veřejnou dopravou. Výborně je dostupné i pro pěší z obou břehů řeky Ostravice. Pro řidiče je k dispozici velkokapacitní parkoviště v podzemních prostorách budovy, kde jsou vyhrazené i speciální zóny pro automobily na LPG a CNG pohon. Parkování je po celou dobu poskytováno ZDARMA.

V obchodním centru naleznete kromě velkého množství obchodů s módou, obuví, sportovním oblečením a vybavením, elektronikou, dětským zbožím také řadu dalších služeb jako jsou cestovní kanceláře, banky, směnárna, lékárna, prodejna tabáku, opravna obuvi a výroba klíčů, salón krásy a další.

Zákazníci ocení zejména přehledné uspořádání prodejní pasáže. Velkým plusem je stále rozrůstající se nabídka doprovodných služeb. K těm stávajícím patří volně dostupná wi-fi síť v celém objektu, široká nabídka bankomatů a dobíjecí stanice pro mobily. Centrum rovněž myslí na bezpečnost svých zákazníků a je vybavené automatizovaných externím defibrilátorem (AED). V jídelní části můžete nalézt přístroje na dezinfekci rukou

Reference našich zákazníků

Další reference