disco dance sólo – postup do finále

14. 11. 2021

V kategorii DISCO DANCE – SÓLA – JUNIORS – B – Ženy – Morava v žebříkové soutěži CZECH DANCE MASTERS úspěšně reprezentovala taneční klub DANCEPOINT dnes v Brně tanečnice Nicol Střížová, které se podařilo i ve velké konkurenci probojovat do finále, kde si vytancovala krásné 5.místo. Gratulujeme nejen Nicol, ale i trenérce Tereze Pundové za přípravu choreografie a trénování. Nicol Střížová je nyní přeřazena automaticky do kategorie A.

V kategorii DISCO DANCE – SÓLA – JUNIORS – B – Ženy – Morava v žebříkové soutěži CZECH DANCE MASTERS reprezentovala taneční klub DANCEPOINT dnes poprvé v Brně i tanečnice Nela Rákosová, která nenastoupila v první říjnové soutěži kvůli zranění. Děkujeme za reprezentaci nejen Nele, ale i trenérce Kláře Žídkové za přípravu choreografie a trénování.

V kategorii DISCO DANCE – DUA – JUNIORS – A – Ženy – Morava v žebříkové soutěži CZECH DANCE MASTERS reprezentovala poprvé taneční klub DANCEPOINT v neděli 14.11. v Brně tanečnice Nicol Střížová a Nela Rákosová. Velké poděkování za reprezentaci patří tanečnicím i trenérskému duu Kláře Žídkové a Tereze Pundové.

V kategorii HIP HOP-DUA-ADULTS-A-Morava v žebříkové soutěži CZECH DANCE MASTERS reprezentovaly taneční klub DANCEPOINT v Brně tanečnice Alexandra Větřilová a Hana Haluzíková.

V kategorii HIP HOP – MALÉ SKUPINY – ADULTS – A – Morava jsme dnes v Brně získali 4.místo v žebříkové soutěži CZECH DANCE MASTERS. Děkujeme tanečníkům za výkony a pořadatelům za možnost návratu na taneční parket! Složení soutěžního týmu: Klára Žídková, Anna Štaffová, Francielli Da Silva, Sarah Melanie Víznerová, Natálie Myšinská, Alexandra Větřilová, Hana Haluzíková

Reference našich zákazníků

Další reference